tirsdag den 16. august 2011

BLOGGEN....NU MED OPSKRIFTER

GAFFELBOLLER - ca. 12 stk
7 dl lunkent vand
50 gram gær
2 tsk. salt
2 spsk. sukker
3 dl. havregryn
300 gram grovmel (grahamsmel)
350 gram hvedemel

Aftenen før:
Opløs gæren i vandet og rør alle ingredienser sammen i en stor skål, brug en gaffel (skal ikke æltes - skal være meget klistret)
Dæk dejen til me film og lad den hæve natten over i køleskabet.
Dejen vil hæve til ca. dobbelt størrelse !

Næste dag: Sæt dejen i klatter på en bagepapir på en bageplade.
Sættes nemmest med to skeer..og ja de skal se uformelige ud.

Bages nu i forvarmet ovn - ca. 225-250 grader i ca. 15-20 min

Kan pensles med vand og drysses med havregryn eller sesamfrø inden bagning.


VELBEKOMME

Ingen kommentarer:

Send en kommentar